ST-Entertaincompany

Glenn Robbins

Glenn Robbins

Soundmix shows vormden de fundamenten, social media zorgde voor een nieuwe boost.

Zonder kennis van 1 muzieknoot besloot Glenn als kind om een drumstel aan te schaffen, een passie en vooral een liefde voor muziek brachten hem tot op het soundmixpodium.  Glenn bracht er met succes onder andere nummers van Eric Van Neygen. Niet veel later besloot Glenn om samen met Samira het soundmixpodium te delen. Ze hadden de smaak te pakken en het duo groeide tot een trio, samen met Davy Gilles trokken ze door het land. In 1990 besloot Glenn om een solo stap te wagen en hij bracht “Niet te geloven” uit, een productie van Jack Rivers. Een jaar later kwam “met ons twee” en “hé jij” uit. Beide nummers haalden Tien Om te Zien.

Het bleef jaren stil, tot hij op de uitnodiging in ging van Davy Gilles om een live optreden bij te wonen.  Als snel had Glenn de zin terug te pakken, de geur van de studio, het gevoel van het podium, samengevat het muzikale bloed stroomde opnieuw door zijn aderen.


Via social media kwam Glenn in contact met de Artsoundstudios. Met Jean Pierre Kerkhofs én Wendy D’Joos zocht hij samen naar een nieuw nummer.  Corona zorgde voor uitstel, het nieuwe jaar voor zuurstof, Glenn Robbins brengt “Route van je hart” uit.


De boodschap is duidelijk, zelfs indien het leven je uitdaagt, je voor moeilijke keuzes stelt. Zelfs indien je even niet meer weet hoe of welke beslissing je dient te nemen… volg steeds de route van je hart. 


Sfeerbeelden