ST-Entertaincompany

Kitana

ABOUT ME

 

Kitana in haar eigen woorden: ‘Zingen is een passie, een liefde voor muziek’. 

 

Dat zingen in haar DNA zit, bewees ze al op haar vijfde, toen ze meezong met Laura Omloop. Op elf-jarige leeftijd op het grootste podium staan, dat was voor Kitana geen kinderdroom, maar werkelijkheid. “The voice kids”, een groot podium in een tv-studio, bomvol camera’s was een logische volgende stap. Het veranderde haar leven compleet. Een jaar na het avontuur in “The Voice Kids” bracht Kitana haar debuutsingle uit: ‘Je laatste reis’. Het was een afscheid aan haar pépé, haar overleden grootvader.

Daarna werd het even stil. Er was te veel druk, velen wilden een andere richting uit en het bleek onmogelijk om aan iedereens verwachtingen te voldoen. Kitana drukte op de pauzetoets. Maar ze miste al heel snel het podium en vooral de heerlijke interactie met het publiek.

 

In 2020 stapte ze de Artsoundstudio binnen waar ze tekstschrijfster Wendy D’joos ontmoette en er was meteen een klik. Haar toenmalig management zocht naar middelen en zo was de tweede ‘eerste single’ een feit. Dit keer met een bijhorende videoclip! ‘Verboden Liefde’, een geslaagde ballade, zette Kitana weer op de kaart.

Het ontbreekt haar niet aan podiumpresence. Kitana is een vlammetje dat zich op het podium ontwikkelt tot een heuse steekvlam. Het nieuwe team rond haar vertaalde dit in de nieuwe single: ‘Zeg Me’. Een volledig nieuw nummer met bijhorende swingende videoclip waarbij Glam Productions voluit ging voor actie! Niet alleen een nieuwe single, ook een nieuwe Kitana! Meer pit, frisser, swingender … 

 

Samengevat: meer Kitana.


Sfeerbeelden

"ZEG  ME"